MANTRAS

FOR BALANCING THE CHAKRAS

In dit album vind je 7 Sanskriet mantra’s die kunnen gelinkt worden aan de 7 belangrijkste chakra’s. Ze worden voorafgegaan door de Ganesh mantra en afgerond door de Om Mani Padme Hum mantra voor mededogen. Meer en meer wordt het chanten of reciteren van mantra’s een onderdeel van yoga en meditatie praktijken over heel de wereld. 

Met deze Sanskriet mantra’s nodigt Johanna Blumm je uit om samen met haar de krachtige ‘Japa’ praktijk te beoefenen, waarbij eenzelfde mantra 108 keer herhaald wordt. Mantra’s zijn eeuwenoude klankcodes die op een dieper niveau begrepen worden door je lichaam, geest en ziel, en die je energie opnieuw in balans kunnen brengen. Ze zijn ideaal gezelschap bij je zoektocht naar een gezondere levensstijl en positieve gedachten, en dragen bij tot een sterker immuunsysteem.

Je kan ook gewoon ontspannen, blijven ademen en luisteren. De warme arrangementen die de energie van de mantra nog versterken, zullen je aangenaam vergezellen tijdens de chant.

luister

Je kan het album hier enkele keren gratis beluisteren. Nadien word je uitgenodigd om de digitale versie te kopen via het platform ‘Bandcamp’. Na betaling kan je er het album downloaden in verschillende formats. Wij raden je aan om naast het voorgestelde mp3 format, ook het WAV format te downloaden. WAV is iets zwaarder als bestand, maar geeft betere kwaliteit en kan door de meeste programma’s vlot afgespeeld worden. Veel luisterplezier!

credits

Musicians in order of appearance

Nicolas Mortelmans: Tanpura (all) and Sitar (in Gam Ganesh, Mahalakshmi, Kalike, Sarasvati and Narayan)

Carlo Strazzante: Percussion (all)

Johanna Blumm: Vocals (all)

Jacques Pili: Double Bass (in Durga and Om Mani Padme Hum)

Tom Lorinc: Handpan (in Kalike)

Sven Beyers: Flute and Synthesizer (in Satyam Shivam Sundaram)

Special thanks to Pat Moffit Cook, Vincent Noiret and Patrick Niels,
and the traditions that preserved these ancient mantras.

Producer: Johanna Blumm

Artistic supervision: Jacques Pili

Both with a heart full of gratitude for the profound advice, exciting suggestions and ever present ears of Pascal Snoeck

Recording: Pascal Snoeck @ Studio Pyramide Brussels

Mixing: Pascal Snoeck

Mastering: Pieter De Wagter, EQuuS Audio Mastering

Graphic design : Bert Corsius, Atarake

Production & Publishing: vzw Polyfante

nl_NLDutch